İndirimli son fırsat daireleri alıcılarını bekliyor!

Ziraat Bankası tutarı 500 bine kadar konut kredilerine yönelik faiz oranlarını, azami 180 ay vade için yüzde 1'in altına çekerek aylık yüzde 0,99'a indirdi. İnşaat sektöründe hareketliliği yeniden başlatacak bu gelişmenin ardından Bartın’da yüzlerce kişiyi ev sahibi yapan Yıldırım Yapı Emlak sahibi Murat Yıldırım inşaat maliyetlerinin artmasına karşın müşterilerine hala indirimli fiyatlarla daireler sunabildiklerini ve bu dairelerin son fırsat daireleri olduğunu söyledi.
Bu haber 2019-08-02 17:18:54 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Ziraat Bankası’nın konut kredilerinde faiz oranlarını aylık 0,99’a çekmesiyle beraber inşaat sektöründe hareketliliğin yeniden artacağına kesin gözüyle bakılıyor. Son dönemde artan inşaat maliyetleri daire fiyatlarına da yansımış durumda.

İnşaat maliyetlerinin yükselmesine karşın hala eski maliyetlerden inşa edilmiş dairelerin olduğuna dikkat çeken Yıldırım Yapı Emlak sahibi Murat Yıldırım, “Ziraat Bankası’nın konut kredilerini 0,99’a çekmesiyle beraber inşaat piyasası yeniden canlanacak. Tabi son dönemlerde inşaat maliyetlerinde ciddi artışlar yaşandı. Şu anda metrekare fiyatları 3 bin TL ile 4 bin TL aralığına çıktı. Maliyet artışlarına karşın uygun fiyata daire sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın hala şansı var. Elimizde kullanıma yani oturuma hazır eski maliyetlerden satışa sunulan daireler mevcut. Uygun fiyata daire sahip olmak isteyen vatandaşlarımızın elimizdeki son fırsat dairelerini kaçırmaması gerekiyor.” dedi.

 

“Artan maliyetlerden etkilenmemiş satılık daireler mevcut”

 

Artan inşaat maliyetlerine karşın yapımı daha önceden tamamlanmış binalarda son dairelerin eski fiyatlardan satışa çıktığının altını çizen Yıldırım bunun uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğuna değinerek, “İnşaat maliyetlerinin artmasıyla beraber 2+1 daireler 275 bin TL ile 325 bin TL aralığında satışa sunulmaya başlandı. 125 metrekare 3+1 daireler de 375 bin TL ile 450 bin TL aralığında satışa sunuluyor. Mevcut konut piyasası bu şekilde ancak yapımı daha önceden tamamlanmış ve dolayısıyla artan maliyetlerden etkilenmemiş satılık daireler de mevcut. Bu daireler uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için son fırsat diyebiliriz. Yıldırım Yapı Emlak olarak elimizde 175 bin TL’ye 2+1 ve 260 bin TL’ye 3+1 sıfır daireler mevcut. Ziraat Bankası’nın aylık 0,99’a çektiği faiz oranlarıyla beraber bu dairelerin çok kısa sürede satışı gerçekleşecektir. Daire almayı düşünen ve uzun süredir faizlerin düşmesini bekleyen vatandaşlarımıza tek önerimiz acele ederek son fırsat dairelerini kaçırmamaları.” diye konuştu.

 

“Çok karlı bir yatırıma imza atmış olacaklar”

 

Fırsat dairelerini alacak şanslı müşterilerinin çok karlı bir yatırıma imza atmış olacaklarını da söyleyen Yıldırım, “Müşterilerimiz elimizdeki bu son fırsat daireleri aldıklarında çok karlı bir yatırıma imza atmış olacaklar. Bugün 175 bin TL’ye (2+1) ve 260 bin TL’ye (3+1) alacakları sıfır daireler çok kısa bir süre içinde fiyatlarını katlayacak. Böylesi bir fırsatı hiç kimse kaçırmak istemez. Daire almayı düşünen ve fırsatı kaçırmak istemeyen tüm vatandaşlarımızı bilgi almak ve çayımızı içmek için Yukarı Çarşı BALMAR karşısındaki ofisimize bekliyoruz. Şehir dışındaki müşterilerimizde bize 0378 228 45 44 ve 0532 732 49 90 nolu telefonlardan diledikleri zaman ulaşabilirler.” ifadelerini kullandı.

 

“En uygun fiyatlarla ev sahibi yapmaya devam edeceğiz”

 

Ziraat Bankası’nın konut kredi faizlerinde yaptığı indirim sektöre müthiş moral olduğunu da sözlerine ekleyen Yıldırım, “2019 yılının 2’nci yarısı konut sektöründe hızlı geçecek. Faizlerin düşmesi Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünün önünü açacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın faizle mücadelesi ve Ziraat Bankası’nın yaptığı faiz indirimindeki rolü çok büyük. Sn. Cumhurbaşkanımıza bu anlamda teşekkür ediyoruz. Bizlerde Türkiye’nin güvenle yükselişine şahitlik ederken vatandaşlarımızı en uygun fiyatlarla ev sahibi yapmaya ve yatırımlarını en doğru şekilde yönlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Murat Yıldırım faizler düştü
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›