Bartın Barosu’dan 100. Yıla özel kutlama

Bartın Barosu, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma ve kokteyl etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliklerde çok sayıda avukat bir araya gelerek Cumhuriyetin 100. Yılı coşkuyla kutladı.
Bu haber 2023-10-30 12:41:04 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Barosu, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk bırakma töreni düzenledi.

 

 

Törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı söylenirken program Atatürk Anıtı’na Baro Başkanı Ferhat Parlatır tarafından çelenk bırakılması ile sona erdi.

 

 

Bartın Barosu, Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğin ardından Baro binasında kokteyl düzenledi.

 

 

“Bartın Barosu olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz”

 

 

Çok sayıda avukatın katıldığı kokteylde konuşan Baro Başkanı Ferhat Parlatır, Cumhuriyetin önemine vurgu yaparak “Baromuzca Cumhuriyetimizin 100.Yıl coşkusunu hep birlikte kutlamaktayız. İnşallah hep birlikte güzel günlere, Cumhuriyetimizin, Atatürk’ümüzün ilke ve devrimlerine sonuna kadar Bartın Barosu olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarının ruhları bir kez daha şad ediyoruz. Ayrıca bildiğimiz üzere dünyamızda maalesef kan ve gözyaşları devam etmekte. Filistin’de bir zulüm gerçekleştirildi. İnşallah da bu zulmün bir an önce son ermesini temenni eder, Atatürk’ümüzün naciz sözü üzerine Yurtta ve Cihanda Sulh” dedi.

 

 

Kokteyl, avukatlar ve davetlilerin sohbet ve müzik eşliğinde sona erdi.

 

ETİKETLER : Bartın Barosu Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›