Bartın Üniversitesi, Ankara’da yoğun ilgi gördü

Ankara’da düzenlenen ‘Üniversite Tercih Fuarı’na katılan Bartın Üniversitesi’nin standı yoğun ilgi gördü.
Bu haber 2019-07-26 16:01:41 eklenmiş ve 192 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi - Ankara Anfa Altınpark’ta gerçekleştirilen üniversite tercih fuarında Bartın Üniversitesi öğretim elemanları üniversite adaylarının sorularını cevapladı.

İki gün süren ve 80’e yakın devlet ile vakıf üniversitesinin katıldığı tercih fuarında, Bartın Üniversitesi’nin standını her gün yüzlerce aday öğrenci ziyaret etti. Fuarlarda Bartın Üniversitesi’nin 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programları hakkında bilgiler verildi.  Kariyer planlaması noktasında da tavsiyelerde bulunan öğretim elemanları, üniversite tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilere ve ailelerine anlattı.

Fuarda ayrıca Bartın Üniversitesi’nin yurt dışı eğitim olanakları, çift anadal ve yandal uygulamaları noktasında sunduğu fırsatlar aktarıldı.

Bartın Üniversitesi’nin özel yaklaşım gerektiren öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetleriyle birlikte sosyal ve kültürel etkinliklere rahat katılım sağlayabilecek yapıda olduğunun da vurgulandığı tercih fuarında, üniversitenin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Engelsiz Erişim Ödülleri'nde Mekânda Erişilebilirlik (Turuncu Bayrak) kategorisinde toplam 6 ödül aldığı da hatırlatıldı.

Bartın’daki kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir ve konaklama imkânlarının önemine de vurgu yapıldığı fuarlarda, tüm öğrenciler Bartın Üniversitesi’ne davet edildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi Ankara tercih
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›